Skip to content

Hva er egentlig egentrening i mingleteknikk?

De fem mingleteknikker: Si navnet ditt, Si ditt mingle-pitch, Øv på aktiv lytting, Send din mingle-post, Finn en link som er nyttig for mottager av din mingle-post.

Hva er mingling?

Å mingle betyr egentlig å blande, mikse, eller småprate i selskapelige sammenheng. Hensikten kan være å bli kjent med nye mennesker, hygge seg eller tidsfordriv.

I denne appen betyr mingling noe mer spesifikt: Å mingle er å skape en meningsfull relasjon med en person. Mingleteknikkene du skal trene på innebærer å gi relasjonen mening gjennom å dele noe som er relevant for personen.

Hva er mingleteknikker?

Vi har utviklet et sett med mingleteknikker som skal hjelpe deg å gjøre minglingen mer effektiv (mer kvalitet uten mer kvantitet). Det er totalt 5 mingleteknikker.

De 3 første mingleteknikkene handler om når du møter en person fysisk. De handler om å si navnet ditt, om å fremføre et godt mingle-pitch og om å praktisere god lytting. Disse mingleteknikkene er ikke med i første versjon av appen.

De 2 siste mingleteknikkene går ut på å finne og vedlikeholde et sett med lenker til innhold på internett som du kan dele med folk du treffer. Disse 2 teknikkene skal bidra til å bygge tillit mellom deg og en annen person du kjenner litt.

Hvordan trener du på mingleteknikkene?

Når du skal trene på mingleteknikkene er det viktig at du setter av litt tid. Det trenger ikke å være mye hver gang, men du bør trene tilsammen minst 45 minutter per uke. Hver trening kan vare i så lite som 5 minutter.

I tillegg bør du finne et sted hvor du kan være alene. På soverommet, badet, kjøkkenet eller et stillerom på jobben.

Klikk deg inn på teknikken du vil trene på og følg instruksjonene.

Selv-evaluering

Etter du har trent kan du gå til selv-evalueringen fra menyen og følg instruksene. Det er viktig for din egen læring at du selv-evaluerer.

Les mer

Mingleteknikkene er blant annet basert på The Referral Engine og The Commitment Engine av John Jantsch [Lenke til å kjøpe bøkene på Amazon?]. Spesifikt handler mingleteknikkene om KNOW og TRUST i salgssyklusen som består av KNOW, TRUST, TRY, BUY, REFER, REPEAT.
Quiet av Susan Cain [Lenke til å kjøpe boka på Amazon?] har også vært en viktig inspirasjon og kilde til innsikt i effektiv mingling ved å se på hvordan mennesker med introverte og ekstroverte personlighetstrekk oppfører seg i minglesituasjoner. Mingleteknikkene er basert på introverthet, som viser seg å være det mest effektive ovenfor alle personlighetstyper.
The Lean Start Up av Eric Ries har hjulpet oss mye med måten vi lager og forbedrer dette trenignsopplegget med innspill fra deg og folk som deg.

9 Comments

Post a comment
 1. jan-fredrik #
  February 22nd, 2013

  Jeg tror det er mange typer introverte, så det kan være mange angrepsvinkler. Her er en:

  Min egen erfaring er som følger (utformet som en logisk slutning ;)

  P1. Mingling betyr å møte mange mennesker på (relativt) kort tid
  P2. Å møte mange mennesker på kort tid, betyr at det er lite tid til å snakke med hver enkelt.
  P3. Korte samtaler med nye mennesker er lite innholdsrike og derfor kjedelige
  ——————————————————————————————————
  Konklusjon: Mingling er kjedelig

  Utfordring: Hvis jeg tenker at mingling er nødvendig, hvordan skal jeg klare å motivere meg til noe som er nødvendig men kjedelig?

  Svar (som da gis av appen) kan enten være å svare direkte på utfordringen, eller angripe et av de tre premissene og vise at de ikke (nødvendigvis) stemmer.

  • February 22nd, 2013

   Veldig bra. En åpenbar løsning på dette spesifikke eksemplet er vel at mingling ikke behøver å innebære at du må møte *mange* mennesker på *kort* tid. Mingling kan godt være at du møter en ny person i uka for eksempel. Hvis det legges kvalitetsarbeid i hver person vil denne minglingen ha nok effekt til å tangere eller til og med utklasse tradisjonell kvantitets-mingling. Kvalitetstiden er i tillegg mer motiverende for introverte. Vinn – vinn.

   • jan-fredrik #
    February 24th, 2013

    Bra! Så en beskrivelse av hvordan man kan få til dette tror jeg vil være verdt mye. Når man sier mingling så tror jeg de fleste ser for seg et slags party med drinker og kanapeer hvor man går rundt og småprater med forskjellige folk.

    Kanskje smart å si litt mer om hva man legger i “mingling” også?

 2. jan-fredrik #
  February 24th, 2013

  Ellers synes jeg nå denne siden er litt kaotisk. Vanskelig å se helt hva den handler om, men det er kanskje poenget? Er det en kampanje fra din side om å få folk til å stemme de grønne, eller er det for introverte som vil at folk skal stemme på de grønne og lurer på hvordan de skal få flest mulig til å gjøre det? Eller er hele dette eksempelet med de grønne bare et eksempel?

 3. jan-fredrik #
  February 25th, 2013

  Jeg tror det vil være smart å addressere “small talk” som et selling point. For mange er mingling = small talk, og for de fleste introverte er dette enten kjedelig, skummelt eller de vet ikke hvordan de gjør det. Å si at du gjennom kurset løser dette tror jeg har god salgseffekt. Sånn jeg ser det for meg kan det løses på to måter:

  1. Du lærer folk i å gjøre small talk
  2. Du lærer folk å hoppe over small talken (har inntrykk av at det er dette du gjør, men det er ikke helt tydelig for meg)

 4. olavea #
  March 6th, 2013

  o

 5. December 4th, 2017

  I see you don’t monetize your page, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month because you’ve got hi quality content.

  If you want to know how to make extra $$$, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

 6. May 15th, 2018

  I have noticed you don’t monetize your site, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month because you’ve got high quality content.
  If you want to know how to make extra money, search for:
  Ercannou’s essential adsense alternative

 7. July 26th, 2018

  Hello. I see that you don’t update your page too often. I know that writing content is time consuming and boring.
  But did you know that there is a tool that allows you to create new articles using existing content (from article directories or other pages from your niche)?
  And it does it very well. The new posts are unique and pass the copyscape test.

  You should try miftolo’s tools

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS