Skip to content

Hva er mingleteknikktrening?

Hva er mingling?

Å mingle betyr egentlig å blande, mikse, eller småprate i selskapelige sammenheng. Hensikten kan være å bli kjent med nye mennesker, hygge seg eller tidsfordriv.

I denne appen betyr mingling noe mer spesifikt: Å mingle er å skape en meningsfull relasjon med en person. Mingleteknikkene du skal trene på innebærer å gi relasjonen mening gjennom å dele noe som er relevant for personen.

Hva er mingleteknikker?

Vi har utviklet et sett med mingleteknikker som skal hjelpe deg å gjøre minglingen mer effektiv (mer kvalitet uten mer kvantitet). Det er totalt 5 mingleteknikker.

De 3 første mingleteknikkene handler om når du møter en person fysisk. De handler om å si navnet ditt, om å fremføre et godt mingle-pitch og om å praktisere god lytting. Disse mingleteknikkene er ikke med i første versjon av appen.

De 2 siste mingleteknikkene går ut på å finne og vedlikeholde et sett med lenker til innhold på internett som du kan dele med folk du treffer. Disse 2 teknikkene skal bidra til å skape tillit til deg som person etter at deres første møte.

Hvordan trener du på mingleteknikkene?
Når du skal trene på mingleteknikkene er det viktig at du setter av litt tid. Det trenger ikke å være mye hver gang, men du bør trene tilsammen minst 30 minutter per uke. Hver trening kan vare i så lite som 5 minutter.

I tillegg bør du finne et sted hvor du kan være alene. På soverommet, badet, kjøkkenet eller et stillerom på jobben.

Klikk deg inn på teknikken du vil trene på og følg instruksjonene.

Selv-evaluering
Etter du har trent kan du gå til selv-evalueringen fra menyen og følg instruksene. Det er viktig for din egen læring at du selv-evaluerer.

Les mer
Mingleteknikkene er blant annet basert på The Referral Engine og The Commitment Engine av John Jantsch [Lenke til å kjøpe bøkene på Amazon?]. Spesifikt handler mingleteknikkene om KNOW og TRUST i salgssyklusen som består av KNOW, TRUST, TRY, BUY, REFER, REPEAT.
Quiet av Susan Cain [Lenke til å kjøpe boka på Amazon?] har også vært en viktig inspirasjon og kilde til innsikt i effektiv mingling ved å se på hvordan mennesker med introverte og ekstroverte personlighetstrekk oppfører seg i minglesituasjoner. Mingleteknikkene er basert på introverthet, som viser seg å være det mest effektive ovenfor alle personlighetstyper.

No comments yet

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS