Skip to content

How Do You Give True Value While Mingling?

January 5th, 2011

olavea

Noen er gode til å gi av seg selv.

The translation of this blogpost will come in 2013.

Sorry for the inconvenience

Du er ute og mingler. Du har nettopp kommet tilbake til kontoret ditt og skriver nå alt du husker om den unge damens behov. Å skrive ned utfordringen er et viktig skritt mot å finne en løsning. I mange tilfeller klarer du ikke å finne en løsning.

Folk du Mingler med trenger at du gir av deg sjøl

Verdien du skaper for folkene du møter kan være smilet ditt eller ditt ekte engasjement for dem og arbeidet deres. Men det du egentlig er ute etter er å hjelpe folk med et viktig behov. For hver ny person du Mingler med, så øker sjansen litt for at du blir kjent med en som kan løse den unge damens behov. Da kan du koble de to med en e-post. En annen og enklere måte å skape verdi er å gi en behovsrelatert bok eller artikkel.

Jeg synes begge disse var vanskelige i begynnelsen. Og det er derfor du ikke lover noen ting! La det komme som en positiv overraskelse de gangene du finner en person eller bok som stemmer med folks behov. Det er en hjelp i seg selv å fortelle om problemet til meg for mange jeg Mingler med. Jeg skriver opp alle behovene i en liste og leser gjennom lista ukentlig. Å lese lista tar under fem minutter og gjør det lettere for meg å lese neste persons behov mellom linjene.

Husk, jobben din er å Mingle, du skal skape kollisjoner mellom folk som trenger hverandre, ikke løse folks problemer på egen hånd. Jeg fikk dårlig samvittighet de sju første gangene jeg fikk vite om noens behov og ikke fikk til en løsning. Jeg lover at den mørke følelsen blir blåst bort som en sky når du MingleHjelper første gang ;-D

Oppgaver:

  1. Skriv opp to bøker du kan tenke deg å gi bort til folk. Jeg gir bort: “Lucky by Design og “Screw Work, Let`s Play”. Bestill tre eksemplarer av hver fra Amazon.
  2. Start en liste over folks behov. Velg en person du møter i dag, skriv navnet og en setning om hva du gjetter er behovet. Legg dette som en draft i e-posten din.

Ukas boktips:

Inspirasjon til denne bloggposten fikk jeg fra Tim Sanders bok “Love Is the Killer App: How to Win Business and Influence Friends.” Som var en New York Times bestselger. Klikk og kjøp boka så får jeg en krone ;-)

Du kan også lese min sammenligning mellom Love Is the Killer App og “Fyrsten” av Machiavelli.

Next blogpost is about How Do You Connect People you meet when you mingle?

Last blogpost was How to Get Her to Tell You What She Does For Fun?

 

No comments yet

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS